ÚLTIMES NOTICIES

jueves, 24 de abril de 2008

Hauauauaua = how are you? (en australià) : D

Enric està ací, ple de "powerful".... This man is awesome, amazing!!!! Nous projectes, mil i una idees i sobretot amb la seua característica energia que contagia tot el que li envolta... Sigues benvingut, i quan tingues una estoneta, crida´ns eh? Abrasos!!!

jueves, 17 de abril de 2008

CIRC A XIRIVELLA

Vos adjunte la informació que m´han enviat des de l´espai de circ:

DIA EUROPEO DEL CIRCO

SABADO 19 DE ABRIL. PARQUE PABLO IGLESIAS. XIRIVELLA.

A partir de las 12.00 hrs, Talleres.

A las 13.30, Gran Cabaret de Circo.

Durante todo el dia, Jornada de encuentro para profesionales y aficcionados.

Descarga el cartel aqui.

L’Associació Valenciana de Circ celebrarà el proper 19 d’abril el Dia Internacional del Circ, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xirivella.
Xirivella acollirà dins el seu entramat associatiu a l’Associació Valenciana de Circ, donat que actualment treballen conjuntament per poder instal·lar una carpa al municipi que es convertiria en un centre de creació, investigació i formació de les arts circenses.

Les activitats del dia 19 d’abril, que aniran des de tallers (malabars, trapezi, monocicle, equilibris…) a un cabaret de circ per part dels artistes de l’Associació, tindran lloc al Parc Pablo Iglesias de Xirivella a partir de les 12.30 hores.

-----------

La Associació Valenciana de Circ celebrará el próximo 19 de abril el Día Internacional del Circo, con la colaboración del Ayuntamiento de Xirivella.
Xirivella acogerá dentro de su entramado asociativo a la Associació Valenciana de Circ, dado que actualmente trabajan conjuntamente para poder instalar una carpa en el municipio que se convertiría en un centro de creación, investigación y formación de las artes circenses.

Las actividades del día 19 de abril, que irán desde talleres (malabares, trapecio, monociclo, equilibrios…) a un cabaret de circo por parte de los artistas de la Asociación, tendrán lugar en el Parque Pablo Iglesias de Xirivella a partir de las 12.30 horas.

-------

Otras cosas:

- Taller de telas en el Sporting de Russafa

- y el 11 mayo hay Cabaret en el Montó, Alcasser.

jueves, 3 de abril de 2008

Los mejores en Berlin

Hace poco se llevó a cabo un encuentro de CJ´s en Berlín, promovido por Ministry of Manipulation (ay!! me vi tentado pero la economía no me lo permitía). De ahí ha nacido el presente vídeo, que espero disfrutéis tanto como yo...

martes, 1 de abril de 2008