ÚLTIMES NOTICIES

martes, 25 de diciembre de 2007

AMBTACTE vos desitja Bones Festes

A tots els amics i amigues amb qui hem compartit tants bons moments. No cal dir que estem desitjant la re-trobada per eixamplar els nostres cors amb la vostra sola presència. Gràcies per tot el recolzament rebut, els ànims i l´impuls que heu donat a una il·lusió,un somni, una fantasia a la qual volem seguir donant forma i grandària...

Naixen nous projectes, nous reptes; l´únic enemic es el temps (... i es que hi ha la sensació de que en tenim tant poc!!! i va tant a pressa!!). Malgrat això, no ens queda altra que agraïr tot allò que ens ha donat el 2007, l´any del desenvolupament d´AMBTACTE com a grup de treball i animació. Al 2008 li demane que ens permeta crèixer un poc més, perquè aquest projecte que dona els seus primers passos reialment ens ha omplit ja de grans satisfaccions.

"...després de tanta lluita... tant d´esforç... aquells navegants s´assabentaren de que no havien arribat a Illa Utopia, aquella on es dirigien des de feia tant de temps i per la qual havien patit tota mena d´inclemències... Aquells navegants se n´adonarien, poc després, que havien anat a parar a Illa Felicitat...."

BON NADAL I FELIÇ 2008

No hay comentarios: