ÚLTIMES NOTICIES

lunes, 14 de enero de 2008

Allò que veus a l´horitzó són les flames de Guernica


... Enguany sí, encara que amb el temps com a principal enemic i a Marisa com a major aliada, tractarem de representar la nostra "opera prima" amb llum negra: "La llum del Guernica"... Definitivament serà el dia 30, no sabem si a l´escola o a l´auditori de Torrent... Aquesta vegada amb xiquets/es de 5é curs i amb pocs assajos tractarem de recrear el fatídic moment com si d´un malson es tractara, somiarem amb Picasso en aquella nit del 1937, per despertar amb la 9ª de Beethoven y el seu himne de l´alegria, on del no res, com producte i manifestació dels desitjos dels allí presents, la Pau i el seu símbol més universal faran aparició...

... Esperem que el bou (del Guernica) no ens pille...


7 comentarios:

Mariola dijo...

Enhorabona per la vostra tasca!He arribat a aquet blog per primera vegada i m'he quedat "bocabadada" amb les vostres idees i projectes. Jo també sóc mestra, de música.És genial aquest projecte. Espere vos vaja molt bé. M'agradaria poder-ho vore.

Anónimo dijo...

Gràcies Mariola!!! Quina alegria ens has donat! A nosaltres ens plena que persones com tu compartisquen la nostra il·lusió. Quina meravella açó de la blogosfera! No cal dir-ho, ESTÀS INVITADA.

Un fort abraç

Mariola dijo...

Tant de bó pogués anar...Hauré de conformar-me amb el que conteu al blog. Bé estic una mica lluny, i al meu cole aquet dia també tenim "montage". Nosaltres anem a fer una dansa israelí amb tota la seua història. A vegades em pregunte per què m'agafe projectes així, però la sensació amb la que et quedes no té preu, veritat!Fins aviat.
Salut!

Anónimo dijo...

Ei,quina dansa faràs?l'any passat vam fer a Denia una dansa israelí.Un ball de pau.Segur que es la mateixa. però ara no recorde el tìtol.
Nosaltres la ballarem en cercles concentrics, de tal manera que el rogle de dins anava cap a la dreta, el següent cap a l'esquerra i així.La vam grabar desde l'àtic d'una casa del costat.Quina experiència!va ser molt emotiu.
t'asegure que t'eixirà super be
.És un "curro", però val la pena!Ànim i a gaudir de l'espectacle

Anónimo dijo...

Molta sort amb el "montage" Mariola!! Ja ens contaràs que tal ha anat!

Mariola dijo...

Em sembla que sí és la mateixa. Jo havia pensat fer-ho amb cercles concèntrics per cursos. És un cole inmens!!!!!!Ara me'n vag cap allí. Avui continuem amb els assaigs. Ja vos conte. Besos

Mariola dijo...

Per cert, si necessiteu qualsevol cosa de música, "¡pedid i se os dará!".