ÚLTIMES NOTICIES

jueves, 24 de enero de 2008

Dedicat a Pedro...

Yee xiquet... mira el que faig després de dos dies practicant!! Ale... ale... a veure si m´agafes!!

6 comentarios:

Mariola dijo...

Hola! auxili!!!!!!Coneixeu algun conte motor per treballar el dia de la Pau?

Anónimo dijo...

Tranqui Mariola!!! Quan torne a casa el proper diumenge te´n passe d´algun... tinc un parell de llibres de contes motors... a veure si podem adaptar algun... Un abraç!

Mariola dijo...

Mil gràcies! Es que m'ha sorgit un xicotet imprevist i vull fer amb els nanos de 7 anys un conte motor. Tinc una nena amb problemes d'audició, de fet no té audició, lo qual ho dificulta una mica més. Et done la meva adreça de correu; ropaso@gmail.com
Gràcies

Anónimo dijo...

vale, que sli lo que quieres que es me deje la magia...no culegues muchos más videos como este!jajaja. que crack.veo que el tema de las manipulaciones hay que seguir practicándolo.me ha encantado!me voy a practicar!!!!!!

Anónimo dijo...

Mariola, sent molt lo del conte, he estat a punt de caure malalt per problemes gàstrics i no he pogut fer el conte motor...a més a més en el cole hem anat de cul amb la representació... encara te´l podria enviar si et servira... ja em dius alguna cosa! un abraç

Mariola dijo...

Ei, no et preocupes. Sent que hages estat mal. Al final, tot ha sortit genial. Vam fer la cançó de "La vida és bella" amb una lletra, buf!Encara m'emocione...va estar genial!I la dansa, també, a! i una gran abraçada col·lectiva. Al final, val la pena montar estes coles a l'escola. És molt gratificant.Espere que et millores. Un abraç i salut!