ÚLTIMES NOTICIES

miércoles, 3 de octubre de 2007

Contacontes a València

Vos he pegat l´entrada que Antoni Navarro (assessor de l´àmbit lingüístic del CEFIRE de Sagunt) ha penjat justament hui al seu blog. Informació important al voltant de les sessions de contacontes al Cafe de "El Duende":

"Fa un parell d'anys un grup de professors i contacontes col·laborem en la confecció del blog de Contacontes del café de "El Duende". Ho fem de manera complatament altruïsta, perquè volem... per l'utopia de veure com un local on la diversitat és sempre respectada i valorada continua viu, pel plaer de retrobar-nos cada dimecres amb la gent que encara creu que els projectes col·lectius són possibles.

Pel Duende treuen cap, cada setmana, algun dels contadors valencians més coneguts com Llorenç Giménez, Carles Cano, Anna Ballester, Domingo Chinchilla, Susu Benítez, Vicent Cortés o Vicent Adell de Rodamóns Teatre. I el que és més estimulant, de vegades, hi apareixen amics i amigues dels contadors que estan de pas per la ciutat de València. Els estils són molt diferents i fa goig escoltar contes de tota mena, des de la més pura tradició oral, la recreació dels contes clàssics, o fins a l'oralització dels contes més literaris.

Volem aprofitar per invitar-vos a donar una volta pel Café de El Duende (Carrer Túria 62) i gaudir de la paraula contada. Avui Jeremy Williams."

2 comentarios:

Anónimo dijo...

a vore...el dimecres carles cano...o voleu que buskem a vore un monoleg...ja ho parlem

Anónimo dijo...

Per mi perfecte... i fem un soparet d´acomiadament pre-viatge-motxiller-antipodienc... Au lefumas antipodas