ÚLTIMES NOTICIES

miércoles, 13 de febrero de 2008

Ombres....

Si amb el handmime vam gaudir de les possibilitats de la llum negra , hui voldria fer menció al teatre d´ombres, el qual consisteix en si mateixa una altra de les vessants que el teatre de la llum pot oferir... La nostra ombra es una companya inseparable, divertida, que pot adoptar figures i formes que ni el millor dels contorsionistes... Aprofitem-la, doncs, per crear màgia...

4 comentarios:

Mariola dijo...

Estaria molt bé fer una teatre d'ombres, sols que ho veg difícil. Alguna vegada en heu fet algun vosaltres? Jo als meus nanos els dic que a l'aula de música tot és posible, per tant això s'hauria de provar...

Anónimo dijo...

Encara no n´he fet cap a classe... vaig assistir a un taller de teatre de la llum i va ser impressionant el grapat de recursos i possibilitats... no tan sols amb les mans, també amb la totatlitat del cos, els objectes... i el material no costa molt de reunir... un parell de llençols grans penjats d´una corda... i focus de llum, projectors de diapositives, retroprojectors.... per que els xiquets experimenten l´infinitat de possibilitats d´expressió amb les ombres... Pensem en propostes!!!

Mariola dijo...

Quan vullgues...


Jo demà ja estic experimentant...


S'acosta la trobada i aquest any estic "clavada" de ple. Aleshores, havia pensat fer algo per a recordar, no sé... moltes idees...però insegura.

Mariola dijo...

Demà, dia 20 de Febrer, comença a la Universitat d'Alacant el taller "El llenguatge dels titelles i les ombres", impartit per Rosa Fraj, sobre la manipulació de la titella, el moviment narratiu de les ombres i l'expressió i el moviment en el joc d'ombres. "El teatre d'ombres no és un llenguatge únicament apte per al món infantil..."